Catering Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Leiden. Surinaamse, Marokkaanse en Turkse catering. Ook barberque (BBQ) mogelijk. Aan huis of voor bedrijven!

Is het feest al helemaal ingericht? Vergeet dan vooral de lekkere hapjes en drankjes niet. Dat doe je natuurlijk niet zelf met een schaaltje garnituur. Daarvoor huur je echte professionals in. Bij Colors Events zijn allerlei cateringvormen te vinden die van elk evenement een succes kunnen maken. De mogelijkheden vind je hieronder.

Offerte aanvragen
Ontbijt op locatie

Ontbijt op locatie

Niet elk festival of feest vindt in de late uurtjes plaats. Soms is het ook gewoon leuk en slim om ’s ochtends vroeg gewoon te beginnen. Ook hiervoor is dan een aantrekkelijke cateringoptie te vinden. Dat kan worden gedaan door Colors Events een ontbijt op locatie te laten verzorgen. Er zit alles bij wat een voedzaam ontbijt nodig heeft.

Lunch op locatie

Lunch op locatie

Begint het event al vroeg? Dan kan het heel aantrekkelijk zijn om onze koks een lunch op locatie te laten klaarmaken. Maaltijden met alles erop en eraan om de rest van de dag voldoende energie uit te halen worden geboden. Dit maakt het evenement een stuk leuker en aantrekkelijker voor alle genodigden die je ontvangt.

Barbecue catering op locatie

Barbecue op locatie

Barbecueën was vroeger misschien iets voor de zomer, maar tegenwoordig kan het eigenlijk altijd. Niet in de laatste plaats om dat je veel meer kunt grillen dan vlees alleen. Daarom is het altijd een aantrekkelijke optie om een barbecue op locatie te laten verzorgen. Laat dit wel door ervaren koks die weten hoe je dat aanpakt doen.

Turkse catering

Turkse catering

Catering volgens een speciale keuken is altijd weer een succes. Turkse catering is hier misschien wel het beste voorbeeld van. Het is door de jaren heen dan ook vaker dan eens gebleken dat dit een groot succes kan zijn. Dat geldt dan ook niet alleen voor Turkse feesten. Ook op allerlei evenementen passen de Turkse lekkernijen perfect.

Surinaamse catering

Surinaamse catering

Een andere specifieke vorm van catering die al tientallen jaren een groot succes in Nederland is, is Surinaamse catering. De lekkernijen die uit Suriname komen, zijn bij iedereen een succes. De vele smaken die in elk gerecht verwerkt zijn vallen dan ook altijd bij iedereen in de smaak. Alle reden om dit op uw event te willen hebben dus.

Marokkaanse catering

Marokkaanse catering

De Marokkaanse keuken is er één vol met lekkernijen en smakelijke gerechten. Dat weet je natuurlijk als geen ander. Voor jouw Marokkaanse bruiloft is deze catering dus ook echt een must. Heb je echter een heel ander evenement op stapel staan, dan kan de Marokkaanse kok daar ook perfect bij passen met zijn kookkunsten.

Afghaanse catering

Afghaanse catering

Er zijn allerlei interessant gerechten in Afghanistan te vinden. Tegenwoordig is de Afghaanse catering daarom ook in Nederland een groot succes. Dit maakt het meer dan een goede reden om een echte Afghaanse kok op jouw festival te willen die alle gerechten voor jouw gasten kan bereiden en serveren volgens de methode die hoort.

Pakistaanse catering

Pakistaanse catering

Een keuken die in Nederland misschien wat minder bekend is, maar wel meer dan de moeite waard, is de Pakistaanse keuken. Pakistaanse catering is daarom geschikt voor evenementen voor mensen met Pakistaanse roots, maar zeker ook voor allerlei andere soorten evenementen die je kunt bedenken. Zeker eens proberen.

Catering in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Leiden

Catering op locatie bieden wij in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Leiden. Dat betekent dus dat jij als organisator van een leuk evenement altijd de zekerheid hebt dat er voldoende lekkernijen geboden worden. Dat komt omdat wij onze specialiteiten gewoon meenemen. Wanneer je bijvoorbeeld thuis in Den Haag een huwelijksfeest viert, dan zorgen wij ervoor dat je de lekkere hapjes en drankjes aan je gasten kan bieden die bij deze heuglijke dag hogen. Dat is echter lang niet het enige. Wij bieden in dat opzicht nog veel meer leuke mogelijkheden.

Zo bieden wij catering in steden als Den Haag, Rotterdam, Leiden, Delft en Zoetermeer voor alle thema’s. Heb je bijvoorbeeld de lekkere Surinaamse keuken nodig voor jouw feest? Laat onze specialisten de lekkerste gerechten uit deze keuken dan voor jou bereiden. Zoals dat ook mogelijk is met de kenners van de Marokkaanse keuken of de Turkse keuken die je via Colors Events op je evenement kunt krijgen. Het grote voordeel is dan natuurlijk dat je de lekkerste hapjes en drankjes serveert die perfect bij het thema passen. Al kan je het natuurlijk ook helemaal anders bekijken als het om catering gaat.

Natuurlijk passen al deze lekkere keukens uit de hele wereld perfect bij een evenement met een specifiek thema. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt er ook gewoon voor kiezen om de catering van Colors Events in te huren voor bijvoorbeeld je bedrijfsfeest. Er mag dan misschien geen Surinaams of Marokkaans thema zijn, maar dat betekent natuurlijk niet dat de lekkerste gerechten niet perfect geschikt zijn om op te dienen tijdens dit leuke en gezellige event met collega’s en zakenrelaties onder elkaar. Ook dan is het dus zeer geschikt om gebruik te maken van specialisten die wij in ons bestand hebben opgenomen.

Offerte aanvragen

Catering aan huis of voor bedrijven

De catering die wij in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Delft en Leiden bieden is geschikt voor evenementen van verschillende schaal. Heb je een kleinschalig feestje aan huis? Dan bieden wij daar de juiste catering voor. Denk dan bijvoorbeeld aan een BBQ (barbecue). Al zijn er ook allerlei andere mogelijkheden. Ook dit hangt natuurlijk grotendeels van je thema en de insteek die je met het feest hebt af. We helpen je er graag bij alles op te zetten en de catering hier optimaal op aan te laten sluiten. Dit maakt je feest aan huis alleen maar nog veel leuker.

Eigenlijk kan je dit ook zeggen over grote feesten voor je bedrijf die je organiseert. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om een bedrijfsfeest. Er zijn genoeg redenen om iets te willen vieren met het bedrijf. Een jubileum, een opening, een open dag of een grote prestatie zijn allemaal voorbeelden hiervan. Terwijl je natuurlijk ook gewoon een borrel kunt houden voor de teambuilding of om het jaar af te sluiten. Wat de insteek ook is, wij kunnen de catering die hierbij hoort voor je bedrijf of bedrijven geheel verzorgen. Ook kunnen wij hier bijvoorbeeld Surinaamse, Marokkaanse of Turkse lekkernijen bij aanbieden als evenementenbureau.

Het leuke aan het werken met Colors Events voor de catering is dat je het eigenlijk altijd en overal kunt toepassen. Wil je een specialist aan huis? Dan is dat geen probleem. Is er een locatie waar je bedrijf of bedrijven gevestigd zijn? Dan is het voor onze specialisten ook geen probleem om daar naartoe te komen. Wij verzorgen de gehele catering zoals je die wenst. Ook is het dan nog eens zo dat je de lekkerste hapjes en drankjes van de hoogste kwaliteit van ons mag verwachten. Waarbij je zelfs ook nog mag rekenen op een aantal echte speciale mogelijkheden.

BBQ (barbecue) catering aan huis of voor je bedrijf

Wil je nu eens echt bijzondere catering aan huis of bij je bedrijf? Laat Colors Events dan naar Den Haag, Rotterdam, Leiden, Delft of Zoetermeer komen met een BBQ (barbecue). Dit was vroeger misschien iets wat je eigenlijk alleen maar in de zomer zag en vooral leuk was op de camping of in de achtertuin. Tegenwoordig is dat wel anders. Een barbecue om de catering mee te verzorgen geeft je wel heel veel verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk allerlei lekkere producten te grillen. Dit kan ook nog eens op elk moment van het jaar.

Het voordeel is dan ook dat onze specialisten bij Colors Events een BBQ kunnen verzorgen die past bij jouw thema. Heb je bijvoorbeeld speciale wensen met betrekking tot producten die wel, of juist expliciet niet op de barbecue mogen? Dan kunnen wij hier altijd aan voldoen. Wanneer je een groot feest aan huis geeft, dan is het wel zo fijn om het koken en barbecueën in handen te geven van iemand anders. Zelf heb je dan je handen vrij om je tijd te besteden aan de gasten die je hebt uitgenodigd. Wie wil dat nu eigenlijk niet het liefst op een evenement?

Een BBQ (barbecue) is natuurlijk ook leuk en gemakkelijk voor een feest van je bedrijf/bedrijven. Juist ook omdat je dan snel een aantrekkelijke maaltijd kunt bieden aan alle genodigden. Wanneer je een leuke dag hebt georganiseerd, in samenwerking met Colors Events, dan is dit de perfecte manier om te zorgen dat daar ook een lekkere, maar voedzame maaltijd bij komt. Dat gaat dan ook veel verder dan vlees alleen. Ook bijvoorbeeld het barbecueën met groente is in goede handen bij onze barbecuespecialisten. Zo zorg je dus ook dat het voor iedereen leuk en aantrekkelijk is om mee te eten.

Surinaamse, Marokkaanse en Turkse catering

Een specifieke keuken voor jouw evenement maakt het helemaal compleet. Wanneer je een bepaald thema hebt gekozen, dan kan deze keuken daar goed bij passen. Een goed voorbeeld is de Surinaamse keuken. Heb je een Surinaams evenement op stapel staan, dan wil je natuurlijk wel de lekkerste hapjes en gerechten bieden die uit deze keuken komen. Die moeten bovendien ook nog eens precies op de juiste manier bereid zijn. Dit kan je niet zomaar aan iedereen overlaten. Daarom is het altijd aan te raden om de specialisten van Colors Events de bereiding te laten verzorgen.

Dat geldt natuurlijk in net zulke grote mate voor de Marokkaanse en Turkse catering. Wanneer je bijvoorbeeld een huwelijksfeest hebt, dan wil je wel aan alle tradities kunnen voldoen. Dat betekent dus niet alleen dat je de juiste hapjes en gerechten moet bieden aan je gasten. Het is dan ook belangrijk dat ze allemaal precies zo bereid zijn als het hoort. Het koken van de hapjes die typerend zijn voor een geslaagd huwelijksfeest, is in goede handen bij ons. Wij helpen je dan ook graag om de mooiste dag van je leven nog net iets mooier en perfecter te maken. Al is er nog meer.

Surinaams, Marokkaans of Turks kan ook gewoon aantrekkelijk zijn voor allerlei andere soorten evenementen. Ook dan zijn de koks waar wij mee werken in te huren. Dit kan overal in de regio, van Den Haag en Zoetermeer tot Rotterdam en Delft of zelfs in Leiden. Wanneer je een geschikte dag wilt hebben, waarbij niemand iets tekort hoeft te komen, dan doe je dat door onze experts de gerechten uit de lekkerste keukens van de wereld te laten bereiden. Zo weet je altijd zeker dat het een groot succes zal worden.

Offerte aanvragen

Heb je wat gepland en kan je ons hulp gebruiken? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Geheel vrijblijvend
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Deskundig en professioneel
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Na je aanvraag wordt je gebeld of gemaild door één van onze ervaren en professionele organisatoren.

Sezer Han

Wil je liever iemand persoonlijk spreken?

Contacteer mij gerust voor al je vragen. Ik help je graag persoonlijk verder. 

Bellen: 06 43560552s.han@colorsevents.nl