Foto & video

Wat is een festival of evenement nu eigenlijk waard wanneer je het niet naar behoren vastlegt. Een goede fotograaf of videograaf is een absolute must op elk feest. Colors Events biedt daarom ook alleen maar echte professionals. Er zijn allerlei soorten specialisten, waar je gebruik van kunt maken, die de modernste apparatuur gebruiken. Neem gerust contact op om de voorbeelden te zien. Het betreft de volgende mogelijkheden.

Offerte aanvragen
bruidsreportage

Bruidsreportages

De huwelijksdag is zonder twijfel de mooiste dag uit een mensenleven. Daar wil je eindeloos op kunnen terug kunnen kijken. Dat is dan ook goed mogelijk. Daar is de hulp van een goede bruidsfotograaf bij nodig. Bij Colors Events kan je echte specialisten inhuren. Die maken van de reportages echt iets speciaals om nooit te vergeten.

Bedrijfspromofilm

Bedrijfspromotiefilms

Het valt je zeker op dat bedrijven steeds vaker gebruik maken van video’s. Met video kun je de boodschap veel sneller overbrengen. Tegenwoordig is video een super sterke verkoop-tool die je niet kan missen om je doelgroep te bereiken. Kan je bedrijf wel wat extra aandacht gebruiken? Of zoek je gewoon een leuke video die je kunt gebruiken op je zakelijke sociale media? Dan kan je met bedrijfspromotiefilms heel veel bereiken. Dat geldt zeker wanneer ze op professionele wijze worden gemaakt. Daar kan Color Events je optimaal bij helpen zodat je een topfilm krijgt.

fotoshoot - vierkant

Fotoshoot

Een fotoshoot doen is natuurlijk altijd leuk. Het kan een leuk onderdeel van een groter evenement of festival zijn. Het kan echter ook echt iets zijn om afzonderlijk te organiseren. Het doen van een fotoshoot tijdens je bruiloft laat je in ieder geval voor één dag voelen alsof je een model in de glamourwereld bent. Dat is de moeite waard.

Babsyshoot

Babyshoot

Zoals je huwelijksdag één van de mooiste dagen van je leven is, zo zijn de geboortedagen van je kinderen dat natuurlijk ook. Die momenten net na de geboorte, die wil je natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Het liefst voel je je altijd zo. Dat kan. Door bijvoorbeeld een leuke babyshoot te doen en alles op de mooiste wijze vast te leggen.

Weddingclip

Weddingclip

Een weddingclip laat je keer op keer de mooiste dag van je leven opnieuw beleven. In vogelvlucht komt de hele dag voorbij. Alsof het een soort minifilm betreft. Want zo heb je de dag natuurlijk ook gewoon beleefd. Alsof je in een film terechtgekomen was. Bovendien is het een leuk aandenken om alle genodigden toe te zenden.

loveshoot

Loveshoot

Komt je trouwdag eraan? Dan wil je natuurlijk helemaal voorbereid zijn. Bijvoorbeeld waar het gaat om de fotoshoot die komen gaat. Daarom is het slim om voorafgaand aan de trouwreportage al een keer een shoot te doen. Dat kan, want dan doe je gewoon een loveshoot. De perfecte manier om te oefenen en ook gewoon leuk.

Reclamefilm

Reclamefilm/ commercials

Niets is krachtiger om jouw product of dienst te promoten dan een reclamefilm. Zeker ook omdat er rondom festivals en evenementen veel aandacht nodig is om bezoekers te trekken. Dat doet daarom ook niet zomaar even zonder er verder bij na te denken. Daar is een echte professional met kennis van zaken noodzakelijk bij.

Offerte aanvragen

Heb je wat gepland en kan je ons hulp gebruiken? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Geheel vrijblijvend
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Deskundig en professioneel
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Na je aanvraag wordt je gebeld of gemaild door één van onze ervaren en professionele organisatoren.

Sezer Han

Wil je liever iemand persoonlijk spreken?

Contacteer mij gerust voor al je vragen. Ik help je graag persoonlijk verder. 

Bellen: 06 43560552s.han@colorsevents.nl