Een catering bedrijf is onmisbaar op feesten

Bij Colors Events ben je aan het juiste adres voor het succesvol organiseren van een feest of evenement. Daarbij kun je denken aan muziek, partytenten, fotografen of zelfs springkussens als kinderen ook tot de genodigden horen. Wie je gasten ook zijn, één ding is zeker: de diensten van een catering bedrijf mogen in geen geval ontbreken. Met de lekkerste hapjes en drankjes krijg je jouw gasten nóg meer in de party mood. Ook neemt het catering bedrijf van Colors Events je een hoop werk uit handen. Zo kun jij focussen op andere zaken.

Bekijk alle mogelijkheden

Catering op elk moment

Bij een catering bedrijf denk je al gauw aan een hapjesbuffet rond etenstijd. En hoewel veel organisatoren van feestjes ons daarvoor inschakelen, hoef je je daar met een catering bedrijf als die van ons helemaal niet toe te beperken. Colors Events biedt jou de lekkerste hapjes en drankjes namelijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aan. Dus komt een borrel in de namiddag voor jullie bedrijf helemaal niet uit? Verstuur dan een uitnodiging voor een overheerlijk ontbijt. Of een lunch of brunch natuurlijk! De koks van ons catering bedrijf weten je altijd te verrassen.

 

Catering voor bedrijven én aan huis

Waar een catering bedrijf zich vaak beperkt tot enkel particulieren of bedrijven, willen wij bij Colors Events iedereen van de lekkerste hapjes en drankjes kunnen voorzien. Ben je een gigantisch feest voor honderden werknemers aan het opzetten? Colors Events zorgt graag voor de innerlijke mens. Maar vier je in intieme kring een huwelijksjubileum, verjaardag of een andere persoonlijke aangelegenheid? Ook dan gaat ons catering bedrijf graag met jou om tafel om na te denken over hoe je jouw gasten maximaal verwent. Wij bieden allerlei cateringvormen die van elk feest of evenement een succes maken.

 

De oergezellige barbecue

Ons catering bedrijf krijgt veel aanvragen voor het organiseren van barbecues. Colors Events mag zich daar een echte specialist in noemen. Waar een barbecue tot enkele jaren geleden niets anders was dan het grillen van een stukje vlees, het snijden van een stokbroodje en het bereiden van een salade, is dat nu heel anders. De koks van ons catering bedrijf zijn stuk voor stuk creatieve professionals die van elke barbecue een verrassing weten te maken. Door de organisatie ervan aan Colors Events uit handen te geven, bespaar je jezelf een flinke dosis organisatiestress.

 

 Genieten van de internationale keuken

Ook zijn wij een catering bedrijf voor alle thema’s. Organiseer je een Surinaams feest? Heb je een Marokkaanse bruiloft te vieren? Bij Colors Events ben je aan het juiste adres. Wij weten hoe belangrijk het eten en drinken op zo een dag is. Niet alleen wat betreft smaak, ook wat betreft bereidingswijze. De koks van ons catering bedrijf bereiden alle gerechten op de juiste, traditionele methode. Zo sluit dat wat je proeft ook altijd aan op je verwachtingen. Behalve Marokkaanse en Surinaamse catering bieden wij ook Turkse, Afghaanse en Pakistaanse catering aan.


Offerte aanvragen

Heb je wat gepland en kan je ons hulp gebruiken? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Geheel vrijblijvend
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Deskundig en professioneel
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Na je aanvraag wordt je gebeld of gemaild door één van onze ervaren en professionele organisatoren.

Sezer Han

Wil je liever iemand persoonlijk spreken?

Contacteer mij gerust voor al je vragen. Ik help je graag persoonlijk verder. 

Bellen: 06 43560552s.han@colorsevents.nl