Entertainment

Op zoek naar top entertainment voor elk type evenement? Waarom dan nog verder zoeken? Als organisator wil je natuurlijk alleen maar het allerbeste aan jouw bezoekers kunnen bieden. Colors Events is de perfecte partner voor het vinden van entertainment voor groot en klein. Een greep uit de mogelijkheden vind je hieronder.

Offerte aanvragen

Kindervoorstellingen

Kindervoorstellingen zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn interactief, zitten boordevol muziek en bieden ook nog eens de nodige humor. Terwijl het educatieve aspect nooit vergeten wordt. Kies ook voor één van de themavoorstellingen rondom bijvoorbeeld de Kinderboekenweek, nationale voorleesdagen of afsluitingsfeesten.

entertainment - kindervoorstellingen
Cabaretvoorstellingen

Cabaretvoorstellingen

De cabaretvoorstellingen hebben altijd een maatschappijkritische tint. Door geëngageerde voorstellingen te bieden kunnen allerlei soorten zaken aan de kaak worden gesteld. Denk dan bijvoorbeeld aan tolerantie of racisme. Terwijl ook miscommunicatie en begrip aan de orde komen. Humor speelt hierin altijd een grote rol.

Themavoorstelling

Wie andere thema’s aan de orde wil stellen dan in de cabaretvoorstellingen worden aangehaald, kan ook voor een themavoorstelling kiezen. Er zijn verschillende thema’s waarover een speciale voorstelling kan gaan. Denk dan aan zwerfafval, huiselijk geweld, loverboys en werkeloosheid. Ook andere taboeonderwerpen zijn mogelijk.

shutterstock-1100247800-min
Volksdans

Volksdans

De volksdans komt in allerlei culturen voor. Om dit van dichtbij te beleven is het mogelijk om de traditionele dansen als voorstelling te bieden. De mogelijkheden zijn: Portugese traditionele dans, Hollandse klompendans, Turkse kafkas/ zeybekdans, Marokkaanse daka marrakshia, Ottomaans mehter orkest en vele andere opties.

Muziekvoorstellingen

Muziekvoorstellingen zijn er in allerlei vormen. Als het echter om echt entertainment gaat, dan heeft Colors Events een aantal interessante mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan livebands die mediterrane of Anatolische muziek spelen. Deze sound kan elk type evenement als snel flink wat leuker en sfeervoller maken.

Muziekvoorstelling
shutterstock-493623178-min

DJ

De DJ is de entertainer van de moderne tijd. De platendraaier heeft dan ook een vaste plek in de wereld van entertainment afgedwongen. Bij Colors Events vind je DJ’s in allerlei genres. Natuurlijk gaat het dan om de moderne stromingen zoals hiphop en house. Daarnaast zijn er ook DJ’s die soul of jazz voor je kunnen draaien.

Freestyle rappers

Net als de DJ is ook de rapper helemaal van deze tijd. Dat kan op allerlei manieren. Zeker wanneer het freestyle rappers betreft. Wie een evenement net wat luchtiger wil maken doet dat door de rappers hierbij in te zetten. Dit maakt het ook nog eens heel interactief, want de woordkunstenaars gaan altijd in op het aanwezige publiek.

rap
Wervelende Derwisj - 1

Draaiende/ wervelende derwisj

Een draaiende of wervelende derwisj is een voorstelling die de aandacht zonder twijfel direct zal grijpen. De manier waarop dit traditionele ritueel wordt uitgevoerd brengt niet alleen de uitvoerders in extase. Ook de toeschouwers worden hierin meegenomen. De voorstelling staat bekend als een Soefi of semazen voorstelling.

Gastheer/gastvrouw

Een goede gastheer of gastvrouw voor jouw evenement kan in allerlei vormen worden ingehuurd bij Colors Events. Het leuke is dat de gastheer of -vrouw zich tussen de gasten zal bevinden. Het kan gaan om muzikanten, jongleurs, acrobaten en goochelaars. Zelfs echte ridders behoren tot de mogelijkheden als gastheer of -vrouw.

Lunch op locatie
Mascottes: Look-a-like Looppoppen

Mascottes: Look-a-like Looppoppen

Een leuke optie voor elk evenement kunnen de look-a-like poppen of looppoppen zijn. Vooral wanneer er kinderen zijn is dit een aantrekkelijke optie. Zo kan je foto’s maken met de kinderen of dit professioneel laten verzorgen. In walk around acts van 2×30 minuten of anders 3×20 minuten binnen 2 tot 3 uur is alles mogelijk.

Macun lollipop

Macun is een echte Turkse lekkernij. Het is het best te omschrijven als een toffee. Het is echter veel beter te nuttigen op een andere manier. De meeste mensen zullen het daarom kennen als de macun lollipop. Dit is de traditionele Turkse lolly. Een vriendelijke entertainer kan deze lolly’s tijdens jouw event voor je komen uitdelen.

macun lolipop
serbet drank

Otmaanse Serbet drank

Het klinkt misschien als sorbet, maar Serbet is toch echt iets heel anders. Mooi om te zien hoe het wordt geschonken uit een grote kan, die op de rug wordt gedragen. Zeker een verrijking bij je feest of festival. Wie deze echte bijzondere drank dus ook wil drinken, kan deze door ons laten verzorgen.

Maras ice cream

Wat is er nu eigenlijk gezelliger dan samen een ijsje eten? Dat zijn niet heel veel dingen. Daarom is het dus ook aantrekkelijk om ijs aan uw gasten aan te kunnen bieden. Al moet dat dan meer dan leuk een bolletje scheppen zijn. Daarom maakt de Maras ijsboer er een spectaculaire show van, vol met gekke verrassingen voor jou.

maras dondurmasi
muntthee

Muntthee schenker

Lekker een verfrissende muntthee serveren op jouw evenement is ook altijd weer een aanrader. Dat doe je natuurlijk niet zomaar. Daarvoor laat je een speciale muntthee schenker het werk doen. Het gieten van de muntthee is een echte vaardigheid die onze entertainers als geen andere beheersen. Zo bied je op bijzondere wijze de thee aan.

Offerte aanvragen

Heb je wat gepland en kan je ons hulp gebruiken? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Geheel vrijblijvend
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Deskundig en professioneel
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Na je aanvraag wordt je gebeld of gemaild door één van onze ervaren en professionele organisatoren.

Sezer Han

Wil je liever iemand persoonlijk spreken?

Contacteer mij gerust voor al je vragen. Ik help je graag persoonlijk verder. 

Bellen: 06 43560552s.han@colorsevents.nl