De smaaksensatie van Surinaamse catering

Eén van de belangrijkste elementen van elk feest of evenement is natuurlijk de catering! Hapjes en drankjes blijven iedereen bij. Zeker als die anders zijn dan anders. Originele catering kun je met een gerust hart overlaten aan Colors Events. Onze Surinaamse catering bewijst keer op keer een daverend succes te zijn. Feestgangers zijn gek op de smaken van deze keuken, maar ook zorgt het inschakelen van onze Surinaamse catering ervoor dat jou al het regelwerk op dit gebied uit handen wordt genomen. Zo houd je zelf alle tijd over om van het feest te genieten.

Bekijk alle mogelijkheden

Surinaamse catering voor elk denkbaar feest of evenement

Onze Surinaamse catering levert jou authentieke en originele Surinaamse gerechten en specialiteiten, enkel van de hoogste kwaliteit. Schakel je Colors Events in voor Surinaamse catering, dan kun je er gerust op zijn dat al je culinaire wensen in vervulling gaan. Hoe groot het feest ook is, je hebt altijd het gevoel alsof er alleen voor jou gekookt is. Colors Event zorgt ervoor dat een feest op dit gebied ook echt een onvergetelijk feest wordt. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, teamuitje of gezellige lunch.

 

De Surinaamse keuken

Schakel je de Surinaamse catering van Colors Events in, dan kun je rekenen op een ware smaakexplosie. De Surinaamse keuken is niet zomaar te definiëren. Suriname is een mengelmoes van uiteenlopende bevolkingsgroepen en dit uit zich ook in de keuken van het land. Binnen onze Surinaamse catering vind je zo invloeden terug uit een groot aantal keukens: de Hindoestaanse, Afrikaanse, Javaanse, Chinese, Joodse, Portugese, Indiase en zelfs Nederlandse. Zo durven we ook wel te zeggen dat onze Surinaamse catering, zelfs voor iedereen met deze roots, een echte verrassing en een toegevoegde waarde op feesten en evenementen is.

 

Meer dan genoeg om je vingers bij af te likken

In Suriname is eten een feestje op zich. Men kookt er met plezier, gevoel en vooral veel passie. Dit alles proef je terug in de Surinaamese catering van Colors Events. Wat ook kenmerkend  is, is dat er altijd flink wat wordt gekookt. Zo weet men zeker dat niemand iets tekortkomt. Schakel je onze Surinaamse catering in, dan kun je daar natuurlijk ook op rekenen. De porties zijn royaal en onze professionals zorgen ervoor dat er voor iedere genodigde –van gepassioneerde carnivoren tot overtuigde vegetariërs- voldoende is om van te smullen.

 

Surinaamse catering voor particulieren en bedrijven

De gerechten van onze Surinaamse catering zien er niet alleen op en top Surinaams uit, maar smaken ook zo. Allemaal zijn ze bereid volgens de juiste methoden. Onze Surinaamse catering is leuk voor feestgangers met Surinaamse roots, die zo hun handen helemaal kunnen vrijmaken. Maar ook voor wie geen ervaring heeft met deze keuken is het een leuke manier om er kennis mee te maken. Geen enkele gast zal met een lege maag het feest verlaten. Onze Surinaamse catering kan zowel door particulieren als door bedrijven worden gereserveerd.

Offerte aanvragen

Heb je wat gepland en kan je ons hulp gebruiken? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Geheel vrijblijvend
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Deskundig en professioneel
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Na je aanvraag wordt je gebeld of gemaild door één van onze ervaren en professionele organisatoren.

Sezer Han

Wil je liever iemand persoonlijk spreken?

Contacteer mij gerust voor al je vragen. Ik help je graag persoonlijk verder. 

Bellen: 06 43560552s.han@colorsevents.nl