De meest veelzijdige catering in Rotterdam voor particulieren en bedrijven

Wat voor een bijeenkomst, feest of evenement je ook organiseert, Colors Events zorgt ervoor dat het qua catering helemaal goed zit. In plaats van zelf de broodjes te smeren en de schaaltjes garnituur te verzorgen, zorgen de professionals van Colors Events catering in Rotterdam ervoor dat het geen enkele gast aan iets ontbreekt. Zowel particulieren als bedrijven hebben de keuze uit een ruim aanbod cateringvormen bij onze catering in Rotterdam. Makkelijker kun je het jezelf bijna niet maken!

Bekijk alle mogelijkheden

De lekkerste hapjes en drankjes, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat

Wie zegt er dat een feest pas na zonsondergang kan beginnen? Alhoewel onze catering in Rotterdam voldoende opties heeft voor buffetdiners en ook een tot in de puntjes verzorgde barbecue kan organiseren, kun je ook op elk ander tijdstip van de dag van de lekkerste hapjes en drankjes genieten. Zo kun je onze catering in Rotterdam zelfs inschakelen voor het verzorgen van een ontbijt op locatie. Ook kunnen onze koks een brunch of een lunch verzorgen die het feest nóg leuker maakt voor al je gasten.

 

Dé catering in Rotterdam die je met de internationale keuken laat kennismaken

Alhoewel een blokje kaas of een bitterbal op zijn tijd best lekker is, wil jij het op jouw feest wat grootser aanpakken. De Colors Events catering in Rotterdam weet jou daarbij te helpen. Je kunt namelijk ook kiezen voor een van de verschillende themakeukens. De Colors Events catering in Rotterdam laat je in gedachten afreizen naar Turkije, Marokko, Suriname, maar ook zelfs Afghanistan en Pakistan. Plekken waar je zelf niet zomaar komt. De vele smaken van deze keukens maken jouw feest of evenement nóg gedenkwaardiger.

 

Internationale keukens voor themafeesten en meer

Kies je voor een van de wereldkeukens die onze catering in Rotterdam voor jou kan verzorgen? Dan maak je je themafeest helemaal af. Met de verse en creatieve hapjes en drankjes kan je Turkse feest of Marokkaanse bruiloft niet meer stuk. Organiseer je geen themafeest? Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat deze bijzondere gerechtjes niet geschikt zijn om aan je gasten te presenteren. Door het laten verzorgen van een internationaal hapjesbuffet door de Colors Events catering in Rotterdam, krijgen je gasten een mooie gelegenheid om met deze verrassende smaken kennis te maken.

 

Waarom catering in Rotterdam zo een goed idee is

Organiseer je een feest, bijeenkomst of evenement, dan moet je je al met meer dan genoeg zaken bezighouden. Het eten en drinken uit handen kunnen geven aan een professional geeft jou de rust die je nodig hebt om andere dingen te regelen. Omdat je ook op het feest zelf niet na hoeft te denken over de tafel, kun je écht genieten. Eten vormt een belangrijk onderdeel van ieder feest. Onze catering in Rotterdam zorgt ervoor dat de jouwe bij iedereen een onuitwisbare indruk achterlaat. Men zal er nog lang over napraten!

Offerte aanvragen

Heb je wat gepland en kan je ons hulp gebruiken? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Geheel vrijblijvend
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Deskundig en professioneel
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Na je aanvraag wordt je gebeld of gemaild door één van onze ervaren en professionele organisatoren.

Sezer Han

Wil je liever iemand persoonlijk spreken?

Contacteer mij gerust voor al je vragen. Ik help je graag persoonlijk verder. 

Bellen: 06 43560552s.han@colorsevents.nl